O nas
Aktualności
Przewodnik
Kuchnia
Produkty
Kontakt
Zaloguj
Zarejestruj
Chleb na sodzie
2 szklanki mąki orkiszowej z pełnego ...
Zobacz więcej
Hummus
300 dkg ugotowanej ciecierzycy 1 ząbek ...
Zobacz więcej
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
3 szklanki. kaszy gryczanej niepalonej, 4 ...
Zobacz więcej
Chleb na zakwasie
1kg mąki żytniej 720, 1 kg ...
Zobacz więcej
Pasztet z czerwonej soczewicy
200 g suchej czerwonej soczewicy 4 ...
Zobacz więcej
Mleko roślinne
200 gram płatków owsianych ( tylko ...
Zobacz więcej
Chrzan z jajkami
1 słoiczek tartego chrzanu ( bez ...
Zobacz więcej
Pasta do chleba ze słonecznika
250 gram słonecznika łuskanego( bio), 2 ...
Zobacz więcej
Krążki z cukinii
średnia młoda cukinia – 1 szt. ...
Zobacz więcej
Śniadanie tybetańskie
sok warzywno - owocowy, surówka...
Zobacz więcej
Chleb gryczano - orkiszowy
400 g ziarna orkiszu bio 500 ...
Zobacz więcej
Bułki na zakwasie żytnim
bez drożdży
Zobacz więcej
Proziaki
Tradycyjne proziaki - pyszne i zdrowe ...
Zobacz więcej
Bułeczki maślane na kefirze
bez użycia drożdży
Zobacz więcej
Pasztet mięsno - warzywny
Pasztet pasteryzowany w słoikach
Zobacz więcej
Pyszna marmolada
z dyni
Zobacz więcej
Muffinki warzywne
z kaszy
Zobacz więcej