Zasady żywienia w oczyszczaniu
29.05.2018
8 po południu
Internet - bez nazwy
Marta Knaga - doradca dietetyczny
Sklepy ze zdrową żywnością wyrastają jak grzyby po deszczu, a półki w sklepach uginają się od tych produktów. Ludzie uważają, że produktów eko nie powinno zabraknąć również w ich kuchni. Ale czy żywność ekologiczna jest na pewno zdrowa?
ale nie jest łatwo zasłużyć na miano żywności ekologicznej. Jej producenci muszą przestrzegać rygorystycznych zasad, więc powinno to być jedzenie najwyższej jakości. A ekologiczne, to znaczy: pochodzi z upraw, gdzie nie stosuje się pestycydów, oraz sztucznych konserwantów nawozów i barwników.
Taka żywność nie ma substancji szkodliwych, ma więcej wartości odżywczych, jest wolna od chemii.
Bilety:
Wstęp wolny, bez uprzedniej rejestracji
Dodaj do kalendarza
Powrót